Contact


Schaeffer Mediation Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

T: 06-24104077
M: Mail direct
WWW: Website

SCHAFFER MEDIATION ZWOLLE INFORMATIE

Schaeffer Mediation Zwolle. Zoek je een goede mediator in Zwolle en de rest van Overijssel en Zuid-Drenthe? Schaeffer Mediation is een ervaren, succesvolle en zeer vakbekwame mediator die succesvol oplossingen biedt voor problemen en vraagstukken op het gebied van echtscheiding (met en zonder kinderen), arbeid en familiezaken.

Reviews en Informatie Schaeffer Mediation Zwolle >

SCHAFFER MEDIATION ZWOLLE CONTACT EN TELEFOONNUMMER

- Naam: Schaeffer Mediation & Coaching
- Adres: Dokter van Deenweg 108
- Postcode: 8025 BK
- Plaats: Zwolle
- Provincie: Overijssel
- Telefoon: 06-24104077
- Email: info@schaeffer-mediation.nl
- KvK-Nummer: 58155473

SCHEFFER MEDIATION WERKGEBIED

- Mediation voor Echtscheiding (met en zonder kinderen)
- Arbeidsmediation
- Familiemediation
- Groepsmediation

Mediator Herman Schaeffer heeft een bijzondere affiniteit en ervaring met zaken waarbij autisme (ASS) en ADHD een rol spelen

Voordat er een mediationtraject wordt opgestart, maakt Schaeffer Mediation Zwolle uiteraard een goede en gedegen inschatting waarbij vooral de kans van slagen van groot belang is. Uiteraard wordt er gezocht naar mediation waarbij alle betrokken partijen blij zijn met de gekozen oplossing.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken bel dan tijdens kantooruren met 06-24104077. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar info@schaeffer-mediation.nl.

Zoekwoorden: Schaeffer Mediation Zwolle Overijssel | Mediator Herman Schaeffer | Echtscheiding Familie Arbeidsmediation | Telefoonnummer 06-24104077  Juridisch Advies en Adressen Overzicht »