Contact


Officiële Bedrijfsnaam - Betekenis Informatie en UitlegWAT IS EEN OFFICIËLE BEDRIJFSNAAM?


Met de officiële bedrijfsnaam is een onderneming ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Aan de officiële bedrijfsnaam is een uniek KvK-nummer verbonden waaraan een bedrijf herkend kan worden. Veel bedrijven treden trouwens niet naar buiten met de officiële bedrijfsnaam. Vaak wordt hiervoor een handelsnaam gebruikt.

HOE KUN JE EEN OFFICIËLE BEDRIJFSNAAM VINDEN?


Een bedrijf moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als je op zoek bent naar de officiële bedrijfsnaam, kun je die het beste opzoeken in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Als je beschikt over het inschrijfnummer van het betreffende bedrijf kun je dat het beste gebruiken om de naam te achterhalen. heb je dat niet dan kun je ook zoeken op een handelsnaam of het adres waar de onderneming gevestigd is.

WAAROM ZOU JE DE OFFICIËLE BEDRIJFSNAAM VAN EEN ONDERNEMING MOETEN WETEN?


Als je met een bedrijf zaken wilt gaan doen dan is het goed te weten welk bedrijf het precies is en wie de eigenaar is. Met behulp van de officiële bedrijfsnaam en het KvK-nummer is informatie op te vragen waarmee je kunt uitzoeken hoe betrouwbaar een bedrijf is, hoe het er financieel voorstaat en wat het verleden is van de bestuurders van een bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door een Bedrijfstoetsing rapport aan te vragen.
> Bedrijfstoestsing Rapport - Meer Informatie

Gerelateerde Informatie:
> Hoofdkantoren - Overzicht
> Kamers van Koophandel
> Bedrijfsinformatie - Overzicht

Trefwoorden: Officiële Bedrijfsnaam | Betekenis | Informatie | Uitleg | Vinden
_________________________________________________________________________________