Contact


Huis en Tuin

Tuinverlichting Soorten Tips en Ideeën TuinlampenWelke tuinverlichting soorten zijn er? Tips en ideeën voor tuinlampen
Er zijn heel wat verschillende tuinverlichting soorten. Op deze pagina is een overzicht te vinden van tuinverlichting soorten tips en ideeën. Van zeer strakke design tuinlampen tot sfeervolle klassieke tuinverlichting. Maar natuurlijk tuinverlichting waar geen elektriciteit bij nodig is zoals tuinfakkels, windlichten, olielampen en lichtschalen. Om je een idee te geven wat er allemaal aan buitenverlichting te koop is hieronder een overzicht:

- Hanglampen
- Plafonnières
- Sfeerverlichting
- Staande lampen
- Tafellampen
- Wandlampen
Elektrische tuinverlichting
Het aanbod aan elektrische tuinverlichting is inmiddels zeer groot geworden. Beperkte het zicht vroeger tot wat tuinlampen die bedraad in de tuin geplaatst konden worden, veiligheidslampen die reageerde op beweging in de tuin en lantaarns voor aan de muur op op een paal, tegenwoordig is het aanbod zeer uitgebreid en gevarieerd, Uiteraard is allerlei stijlen en designs zodat er voor elke smaak en elke tuin wel passende tuinlampen te vinden zijn. Naast bedrade tuinverlichting is het aanbod van tuinverlichting dat op zonlicht werkt ook enorm toegenomen.
Sfeerverlichting in de Tuin
Om nog meer sfeer in de tuin te brengen in de avonduren is sfeerverlichting eigenlijk onontbeerlijk. Een mooi windlicht op goed zichtbare plaats in de tuin. Wat te denken van lantaarns die een prachtig lichtspel kunnen brengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie rij tuinfakkels om de sfeer in de tuin mee te verhogen. Maar zelfs schemerlampen en tafellampen die overdag door zonlicht worden opgeladen en in het donker mooi en sfeervol oplichten behoren tot de mogelijkheden. Bovenaan de pagina zie je een voorbeeld van mooie stijlvolle tafellampen voor buiten die op zonne-energie werken. Het betreft hier de Eva Solo SunLight Solar serie.
_________________________________________________________________________________

Nostalux biedt een zeer ruime keuze aan buitenverlichting, in allerlei soorten en stijlen. En dat al meer dan 50 jaar! Onze buitenverlichting maakt uw tuin pas echt compleet. In onze in onze webshop, zijn meer dan 1.500 buitenlampen te vinden in allerlei soorten stijlen en prijsklassen... Nostalux.nl


Van der Garde Tuinmeubelshop is een familiebedrijf met 65 jaar ervaring in de tuinmeubelbranche. Naast goede kwaliteit tuinmeubelen vind je bij ons ook losse tuinartikelen zoals tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels.
Tuinmeubelen