Contact


Hout in de Badkamer

_________________________________________________________________________________Kan hout worden gebruikt in de badkamer?

Alhoewel de algemene opinie soms anders is, kan hout prima worden toegepast bij de inrichting van de badkamer. Sterker nog hout wordt al eeuwenlang gebruikt bij het bouwen van sanitaire voorzieningen zoals de sauna en er worden complete huizen van gebouwd die weer en wind moeten en kunnen weerstaan. Kortom hout is een prima materiaal dat als het goed behandeld is uitstekend kan worden toegepast in de badkamer. De warme uitstraling van hout en de geur die het soms nog afgeeft kunnen zorgen voor een warme badkamer, zowel letterlijk als in overdrachtelijke zin.

Op welke manier kunt u hout toepassen in de badkamer?

De mogelijkheden op hout toe te passen in de badkamer zijn legio. U kunt denken aan wandbekleding of vloerbedekking. Maar het is ook uitstekend te gebruiken voor kasten en opbergruimte, een sanitairombouw van te maken en niet te vergeten is er een groot assortiment van badkamer accessoires verkrijgbaar. Kortom het is niet de vraag of hout in de badkamer toegepast kan worden maar eerder op welke wijze! Denk maar eens aan een natuurlijke en harmonieuze open badkamer.

Gerelateerde Informatie:
- Badkamer Trends 2015
- Badkamer Informatie Overzicht

Hout in de Badkamer | Advies | Ideeën | Informatie | Tips_________________________________________________________________________________