Contact


Familie Park Oikos
Achterma 20
7963 PM Ruinen

T: 0522-474286
M: Mail direct
WWW: Website

FAMILIEPARK OIKOS IN RUINEN - OPENINGSTIJDEN

Van 1 maart tot 1 april:
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10.00-17.00
Zondag: 10.00-17.00
Feestdagen:

Van 1 april t/m herfstvakantie
Maandag: 10.00-18.00
Dinsdag: 10.00-18.00
Woensdag: 10.00-18.00
Donderdag: 10.00-18.00
Vrijdag: 10.00-18.00
Zaterdag: 10.00-18.00
Zondag: 10.00-18.00

Vanaf de herfstvakantie tot en maart kun je uitsluitend op afspraak een bezoek brengen aan park Oikos.
_________________________________________________________________________________

FAMILIEPARK OIKOS - ATTRACTIES EN INFORMATIE

Park Oikos is een echt familiepark waar jong en oud zich kan vermaken. Het is een park in de buitenlucht waar je verschillende dingen aantreft. Er wonen echte draken, sommige van wel 2,5 meter hoog! Elke draak heeft zijn eigen taak binnen de drakengemeenschap, hierover is fantasievol geschreven op de bordjes die er bij staan. Naast draken, wonen er ook nog wolven en uilen in het park. Voor de wolven moet je wel wat geluk hebben, aangezien ze zich ook in hun verblijf kunnen verstoppen. Wil je zeker weten dat je oog in oog komt te staan met een wolf, kun je voor een meerprijs het verblijf in. Dan heb je tevens de gelegenheid om de verzorgers van alles te vragen over de dieren. Naast draken en wolven, kun je er ook meer te weten komen over de Inuit. De witte Hudson wolven die in park Oikos leven, komen uit hetzelfde gebied als de Inuit. Verder zijn er diverse spellen te spelen, zoals dammen, ganzenbord en er is een heus reuzenschaakspel!
_________________________________________________________________________________

FAMILIEPARK OIKOS - EEN LEUK DAGJE UIT MET KINDEREN

De naam verraad het eigenlijk al, familiepark Oikos is een park geschikt voor kinderen en volwassenen. Het park bevindt zich in een grote tuin waar het sowieso heerlijk spelen is. Uiteraard helpt mooi weer hierbij een extra handje. De draken zijn groot, maar niet gevaarlijk en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Een leerzaam kijkje in de wereld van de Inuit zal sommige kinderen ook zeker aan spreken en een spelletje ganzenbord is leuk voor jong en oud!
_________________________________________________________________________________

Oordeel van de redactie over Familiepark Oikos

De redactie van Zoekenvindalles.nl heeft in de zomer van 2015 een bezoek gebracht aan park Oikos en zich daar best vermaakt. Het park is niet al te groot, je moet niet verwachten dat je er een dag door kunt brengen, maar gezien de kleine prijs is het zeker de moeite van het bezoeken waard! De draken zijn mooi gemaakt, er lijkt met veel liefde aan te zijn gewerkt. Over wolven die in gevangenschap leven, daar is discussie over te voeren, wat ook op andere plekken wel gedaan wordt. De redactie van zoekenvindalles.nl wil daar verder geen oordeel over vellen. Mocht je wolven liever in het wild zien, en niet in gevangenschap, raden we je aan om park Oikos over te slaan.

Klantvriendelijkheid: +++
Geschikt voor kinderen: +++
Sanitaire voorzieningen: +++
Eten en drinken: +
Rolstoeltoegankelijk: +/-
------------------------------------------------------
Eindoordeel bezoek: ++ (GOED)
_________________________________________________________________________________
> BETEKENIS EN UITLEG BEOORDELING

Trefwoorden: Familiepark Oikos Ruinen | Attractiepark | Pretpark Dagje uit met Kinderen | Dieren | Wolven | Draken | Adres | Telefoonnummer | Openingstijden | Informatie  Overzicht Attractie- en Pretparken Adressen en Openingstijden »

  Drenthe Meer Informatie en Adressen »

  Betekenis Beoordeling en Meer Bezochte Bestemmingen »